Als u klaar bent om naar een basketbalwedstrijd te gaan, kunt u bezorgd zijn hoe lang het zal duren. De lengte van een spel kan worden beà nvloed door verschillende factoren, die we zullen bespreken in dit artikel. In het algemeen, hoe lang duurt een basketbalwedstrijd?

De gemiddelde lengte van een NBA-spel in 2018 was 2 uur en 11 minuten. Andere niveaus van basketbal zal korter zijn in de lengte van het spel, afhankelijk van het niveau., Here is what you can expect:

Jeugd ~1 uur

In dit artikel, we bespreken de lengtes van deze games in meer detail, samen met de redenen voor de wat maakt deze games zo lang als ze doen., Laten we het niveau voor niveau bespreken: hoe lang duren basketbalwedstrijden?

inhoudsopgave

hoe lang duurt een NBA-basketbalspel?

in 2018 duurde het gemiddelde NBA-spel 2 uur en 11 minuten. Uiteraard, de lengte van een individueel spel kan worden beïnvloed door veel dingen, zoals het tempo van het spel, de hoeveelheid fouten genoemd, in-game reviews, time-outs, en eventueel overuren. Verwacht in het algemeen dat het NBA-spel dat je bijwoont 2-2, 5 uur duurt, met zeldzame uitzonderingen die dichter bij 3 uur duren.

NBA spellen bestaan uit 4 kwartalen die elk 12 minuten lang zijn., Er is een pauze van 2 minuten tussen het 1e en 2e kwart en het 3e en 4e kwart. Er is ook een pauze van 15 minuten, bekend als rust, tussen het 2e en 3e kwartaal. Elk team krijgt 7 time-outs om te gebruiken gedurende het spel, die elk 1 minuut en 15 seconden duren (niet alle time-outs moeten worden gebruikt).

het speltempo in de NBA is zeer goed, voor een groot deel dankzij de schotklok. NBA-spellen hebben een 24-seconden schotklok, wat betekent dat teams de bal in 24 seconden of minder op elk bezit moeten schieten., De schotklok zorgt ervoor dat teams het spel blijven stromen en één team probeert de bal niet lang vast te houden, wat het spel leuker maakt om naar te kijken.

als u van plan bent om persoonlijk naar een spel te gaan, moet u meer tijd toestaan dan alleen de lengte van het spel. Parkeren is beschikbaar in alle stadions, maar u zult moeten plannen te voet verkeer als je er bent, en laat de tijd om door de beveiliging voordat het vinden van uw stoel.

ook kunt u concessies, truien of souvenirs kopen die ook tijd in beslag nemen., Afhankelijk van de verwachte menigte, het verkeer van en naar het spel kan ook zwaar zijn.

hoe lang duurt een WNBA-basketbalwedstrijd?

een WNBA-spel duurt ongeveer 2 uur. Het spel bestaat uit 4 kwartalen van elk 10 minuten. Er is ook een pauze van 15 minuten tussen het 2e en 3e kwartaal.

de WNBA spellen hebben een 24 seconden schotklok net als de NBA. Elk team krijgt 7 time-outs om te gebruiken tijdens het spel.

verwacht in het algemeen niet dat de menigte zo zwaar is bij WNBA-spellen in vergelijking met NBA-spellen., Dit betekent dat u niet zo veel tijd nodig hebt om te parkeren, door de beveiliging te komen en uw stoel te vinden.

hoe lang duurt een FIBA-basketbalwedstrijd?

FIBA basketbalwedstrijden duren ongeveer 2 uur. Ze bestaan uit 4 kwartalen die elk 10 minuten lang zijn. Ter vergelijking: NBA-kwartalen zijn 12 minuten lang, dus deze kortere kwartalen zorgen ervoor dat FIBA-spellen een beetje korter zijn in totale lengte dan NBA-spellen.

FIBA-spellen hebben een rusttijd van 15 minuten tussen het 2e en 3e kwartaal., Elk team is geven 5 regelmatige time-outs gedurende het spel dat is een minder dan de NBA toestaat. De FIBA shot klok is 24 seconden.

hoe lang duurt een basketbalwedstrijd voor mannen?

mannen college basketbal wedstrijden duren gemiddeld iets meer dan 2 uur in lengte, maar de totale lengte van het spel kan drastisch variëren op basis van het spel flow, time-outs, en fouten.

mannen college basketbal heeft twee helften die elk 20 minuten. Het spel heeft ook een rust tussen deze twee periodes die 15 minuten lang is.,

Het is belangrijk op te merken dat hoewel het college spel 8 spelminuten minder is dan een NBA spel, de real-time spellengte gemiddeld slechts een paar minuten minder is dan een NBA spel. Dit is te wijten aan het aantal time-outs en hoe vaak teams schieten vrije worpen tijdens en aan het einde van het college spel.

in de NBA worden teamfouten gereset aan het einde van elk kwartaal. Het college spel (Mannen) heeft geen kwartalen, en dus team fouten duren voor een hele helft., Dat betekent dat als een team in slechte problemen komt vroeg in de helft, het duurt een hele helft in plaats van slechts een kwart (omdat ze geen kwart hebben). Dit betekent dat er veel meer foute schoten, die het tempo van het spel vertraagt en verhoogt de lengte van het spel, soms aanzienlijk.

elk mannenteam krijgt 4 time-outs per wedstrijd. Drie van de time-outs zijn 30 seconden en een time-out is 60 seconden. Een team moet een van deze time-outs in de eerste helft gebruiken of ze verliezen het, omdat ze slechts 3 time-outs mogen overdragen naar de tweede helft.,

bovenop deze team time-outs en rusttijd, zijn er ook 4 geplande TV time-outs per helft. Deze tv time-outs worden genoemd zodra er een onderbreking van het spel is na de 16, 12, 8 en 4 minuten markeringen van elke helft. Als er geen onderbreking van het spelen tijdens een van deze 4 minuten stretches, de time-out wordt overgeslagen en er zal een minder TV time-out tijdens die helft.

mannen college basketball games hebben een 30 seconden schotklok (bron). Vroeger was het 35 seconden, maar werd verminderd om meer spel flow en meer bezittingen in een spel te krijgen.,

zoals hierboven vermeld, als teams in grote problemen komen, duurt het de hele rest van de helft in plaats van de rest van een kwart omdat de mannencollege games geen kwartjes hebben. Dit is een belangrijke klacht over mannen college basketbal en een reden waarom de games zo lang duren.

ook is het vrij gebruikelijk dat het einde van de wedstrijden een lange tijd duurt om uit te spelen als het team dat achter ligt het andere team vervuilt in een poging om een late comeback te maken., Wanneer het spel op TV is, kunnen deze langgerekte eindscenario ‘ s ervoor zorgen dat games naar andere games worden overgedragen en ervoor zorgen dat fans delen van de games van hun team missen.

Het is ook heel gebruikelijk om meerdere in-game reviews te hebben laat in een spel wanneer scheidsrechters naar de monitor mogen gaan om bepaalde oproepen te bekijken om er zeker van te zijn dat de juiste oproep is gedaan. Hoewel dit de integriteit van het spel beschermt, vertraagt het de lengte van het spel en kan frustratie veroorzaken voor fans die de energie van het spel tijdens deze in-game reviews voelen uitgeput.

hoe lang duurt een basketbalwedstrijd voor vrouwen?,

Women ‘ s college basketball game duurt ongeveer 2 uur. Het spel bestaat uit 4 kwartalen die 10 minuten lang zijn.

de vrouwen speelden helften van elk 20 minuten, net als de mannen, maar veranderden in het kwartformaat in 2015. Dit formaat komt overeen met elke andere grote basketbalcompetitie.

het spel heeft ook een rusttijd tussen het 2e en 3e kwart. Elk team krijgt 4 time-outs die ze gedurende het spel kunnen gebruiken. Net als de mannen spel, een time-out is 60 seconden en de andere 3 zijn 30 seconden lang., In tegenstelling tot de mannen, zijn er geen beperkingen op wanneer ze ze kunnen gebruiken.

Er is één tv-time-out onder de 5 minuten van elk kwartaal. Dat kan echter veranderen, wanneer een team een time-out roept voor de 5 minuten mark in een kwartaal, het zal tellen als de tv time-out voor dat kwartaal.

de schotklok is 30 seconden, net als bij het basketbalspel voor mannen. Aangezien het spel is opgesplitst in kwartalen, wanneer teams krijgen in de vrije worp bonus duurt het alleen voor de rest van dat kwartaal., Dit is een belangrijke reden waarom vrouwen college basketbal games zijn gemiddeld korter in lengte dan mannen college basketbal games.

hoe lang duurt een basketbalwedstrijd op de middelbare school?

High school varsity basketball wedstrijden duren ongeveer tussen 1 uur en 45 minuten tot 2 uur. Middelbare school junior varsity basketbal wedstrijden duren ongeveer 1 uur en 30 minuten. Middelbare school spel lengte kan sterk variëren als gevolg van de stijl van het spel, het niveau van de concurrentie, en het aantal overtredingen genoemd tijdens een spel.

High school varsity basketball games bestaan uit 4 kwartalen die 8 minuten lang zijn., In sommige staten, de varsity games zijn 4 kwartalen die zijn 10 minuten lang. In die staten zullen de Spelen ongeveer 20 minuten langer duren.

De junior varsity games zijn ook 4 kwartalen, maar ze zijn slechts 6 minuten lang in de meeste staten. JV games worden meestal gespeeld op dezelfde avond op dezelfde locatie als varsity games.

basketbalwedstrijden op middelbare scholen hebben geen schotklok. Sommige staten implementeren mercy regels die de game klok in een lopende klok te zetten als een team krijgt een bepaald aantal punten vooruit in de tweede helft., De regels worden door elke staat vastgesteld, dus er zijn verschillende criteria voor elke staat en hoe ze de klok beheren.

in sommige staten is alles wat je moet zijn 30 punten of meer voor en het verandert in een lopende klok, terwijl sommige staten is zo hoog als 40 punten. Sommige staten stoppen nog steeds de klok tijdens timeouts wanneer het spel onder de mercy rule valt, en sommige staten laten de klok nooit stoppen.

een basketbalwedstrijd op de middelbare school duurt ongeveer een uur en 30 minuten., Junior high basketball games hebben 4 kwartalen die zijn meestal 6 minuten lang, hoewel er een aantal staten die duren 8 minuten elk.

deze spellen hebben ook een rusttijd van 10 minuten. Als spellen aan het einde van de regelgeving worden gebonden, spelen ze ook een overwerkperiode van 5 minuten. Junior high basketball games hebben geen schotklok.

Er zijn ook Staten die een mercy rule hebben die hetzelfde is als de high school mercy rule voor die staat., Zoals besproken in de middelbare school sectie, zodra een team staat op door een bepaald aantal punten de game klok kan een lopende klok worden en alleen stoppen tussen kwartalen of time-outs, afhankelijk van de staat regels.

hoe lang duurt een basketbalwedstrijd voor jongeren?

een basketbalwedstrijd voor jongeren duurt meestal ongeveer een uur. Dit kan uiteraard sterk variëren op basis van de regels van de Jeugdbond.

veel youth league wedstrijden bestaan uit 2 helften van elk 20 minuten., In tegenstelling tot andere niveaus van basketbal, de meeste jeugd competities gebruik maken van een lopende klok, wat betekent dat het nooit stopt, behalve voor rust en time-outs.

wanneer Competities een lopende klok gebruiken, wordt de lengte van het spel zeer gemakkelijk te voorspellen. Running clocks zorgen voor gestructureerde game lengtes, wat betekent dat games op tijd beginnen, en maakt dingen veel gemakkelijker voor ouders om te plannen voor. Als uw youth league geen gebruik maakt van een lopende klok, dat is wanneer de lengte van het spel dramatisch kan variëren.

De meeste competities hebben een rusttijd van 10 minuten., Dit zorgt voor een totaal van 50 minuten speeltijd plus rust (20+10+20). Elk team krijgt 1 time-out per helft en is meestal 30 seconden, hoewel het waarschijnlijk dichter bij een minuut zal duren.

dus als elk team beide time-outs callt, wordt de tijd verhoogd tot ongeveer 54 minuten. Met kinderen, zal er een verloren minuut hier of daar ook, en dat is waar het spel zal duwen dicht bij een uur in lengte.

Jeugdspellen hebben meestal geen overtimes, dus de spellen kunnen eindigen in een gelijkspel., Misschien wilt u contact opnemen met een youth league official of de team coach om te zien of de teams houden score en wat ze doen voor banden. Als ze de score bijhouden en ze overuren spelen, zullen Spellen uiteraard langer duren. Niet alleen dat, de andere games kunnen niet op tijd beginnen.

hoe lang is een basketbalwedstrijd op TV?

Als u van plan bent om een spel op TV te kijken, zal er waarschijnlijk een pre-en post-game show zijn die de tijd van de uitzending zal verhogen., Als u geà nteresseerd bent in het kijken naar deze, of als u het hosten van een horloge partij en u verwacht dat uw gasten geïnteresseerd zullen zijn, moet u dienovereenkomstig plannen. Deze pre-en post-game shows komen vaker voor tijdens playoff games.

De meeste pre-game shows beginnen 30 minuten voor de tip. Deze shows zullen meestal bestaan uit analisten die breken het spel en helpen u de belangrijkste statistieken of matchups te begrijpen om op te letten tijdens het spel., De post-game shows zijn meestal korter, zoals ongeveer 10-15 minuten, en zal bestaan uit interviews met spelers en de pre-game crew te breken wat er gebeurd is en waarom het gebeurde.

als je naar een Play-off spel gaat kijken, wil je meer tijd plannen dan bij een reguliere seizoen spel. De gemiddelde playoff spel duurt ongeveer 15-20 minuten langer dan een reguliere seizoen spel doet.

in het algemeen bestaan playoff spellen uit meer vrije worpen, meer time-outs, meer in-game substituties en meer in-game recensies voor kritische spelen., Dit betekent dat je kunt verwachten dat de gemiddelde playoff games ongeveer 2 uur en 30 minuten duren.

stappen om de NBA-spelstroom te verbeteren

in tegenstelling tot andere sporten is basketbal prima met de lengte van de spellen die ze hebben, omdat het nog steeds een van de kortste spellen is voor groot sportvermaak. Met dat gezegd, ze hebben stappen genomen om de tijd te houden en het verbeteren van de stroom van het spel, vooral de laatste 2 minuten.

Hier is een artikel uit de NBA voor het seizoen 2017-2018 waar de commissaris, Adam Silver, enkele veranderingen belicht die ze hebben gemaakt om de spelstroom te verbeteren., Ze zijn ook hier opgesomd:

• Teams hebben ook 7 time-outs die ze kunnen callen, minder dan 9 in voorgaande jaren.
  • al deze timeouts duren 75 seconden, want er zijn niet langer 2 minuten of 20 seconden timeouts
  • Teams kunnen maximaal 2 timeouts gebruiken in de laatste 2 minuten van het spel, als ze meer hebben dan dat ze ze verliezen.
  • elk kwartaal heeft een verplichte twee time-outs, één van elk team, om te voorkomen dat teams al hun time-outs opslaan naar het 4e kwartaal
  • als het spel overuren krijgt, krijgt elk team slechts 2 time-outs in plaats van 3.,
  • bij een vrije worp moet de schutter binnen de driepuntslijn blijven. Dit is om te voorkomen dat shooters rondzwerven tussen of voor vrije worp pogingen.
  • standaardiseren van de duur van de rust om onmiddellijk na de voltooiing van het 2e kwartaal te beginnen.

Dit zijn geen belangrijke veranderingen in het spel en zouden niet veel invloed moeten hebben op Hoe lang het spel duurt. Maar het moet helpen game flow, vooral in de laatste twee minuten, die fan betrokkenheid helpt.

• geïnteresseerd in nba truien?, Bezoek onze NBA jersey size guide door hier te klikken: hoe passen NBA truien?