SEK Championship-Fotball Billetter

Spill: Sørøst-Konferanse Fotball-Em

Konferanse: Sørøst-Konferansen

Spillere: Vest-Divisjon vanlige sesongen mester versus East Divisjon vanlige sesongen mester

Sted: Mercedes-Benz Stadion, Atlanta, Georgia

de Fleste Mesterskap: Alabama (8)

de Fleste Matchups: Alabama og Florida

Det første SEK Mesterskapet Spillet ble spilt i 1992 i Legion-Feltet i Birmingham, Ala., Alabama Crimson Tide vant den første konkurransen mot Florida Gators. De to lagene møtes igjen i 1993 på Legion Feltet, og Florida vant dagen. Begynnelse i 1994, er spillet flyttet til Georgia Dome, og Florida fortsatt en imponerende seiersrekke til 1996. Bare Alabama, med åtte seire, har vunnet SEK Mesterskapet Spill flere ganger enn Florida. Florida Gators har sju seire, LSU er en fire-tiden mester og Georgia Bulldogs og Auburn Tigers har vunnet tre ganger., Ofte regnet som den beste college football conference, vinneren av SEK Mesterskapet har gått videre til å spille i åtte BCS Nasjonale Mesterskap spill. Siden 2014, SEC vinner har spilt i College Fotball Playoff Nasjonale Mesterskapet spillet. Få billetter til SEK Mesterskap fotballkamp på StubHub.

Som spilte i den siste SEK Mesterskapet spillet?

Georgia Bulldogs og Alabama Crimson Tide møtte i 2018 SEK Championship-fotball spill. Alabama vunnet spillet 35-28 foran et publikum på mer enn 77,000 på Mercedes-Benz Stadion., Alabama gikk videre til å spille i College Fotball Playoff Nasjonale Mesterskapet Spillet og tapte til Clemson 44-16.

Hva skjer på SEK Championship-fotball spillet?

SEC Championship-fotball-spillet er to dager med arrangementer, inkludert tailgating i alle parkeringsplasser rundt Mercedes-Benz og SEK brask og bram i Georgia World Congress Center. FanFare er en mulighet til å spille spill, delta på team pep rally og kjøpe team swag. Du kan også møte fotball legender, cheerleaders og klassiske forretningsdesign lege., I løpet av spillet i seg selv, forventer å bli med på en full kapasitet publikum jubler og vant til å være på føttene gjennom to timer på elite-nivå college fotball. Både skolen band skal opptre i pausen, og spillet sponsor Dr Pepper har en godt kjent fotball kaste konkurranse for opp til $100 000 i skolepenger.

Er det tailgating på SEK Championship-fotball spillet?

SEK fans samles i mer enn 20 parkeringsplasser rundt Mercedes-Benz for tradisjonelle tailgating. Innsidere si Gul Mye er stedet å være. Den Gulch, et område i nærheten av jernbanesporene er også veldig populært., Du kan kjøpe tailgating pakker til Home Depot Bakgård som omfatter alt fra telt og Tv-er til bellhops, resepsjonstjenester og catering.

Hvor mange tilskuere delta på SEK Championship-fotball spillet?

Den første og største SEK Mesterskapet spillet drew 83,091 deltakere, og 77,141 deltok 2018 matchup mellom Georgia og Alabama. Spillet har aldri hatt færre enn 71,000 tilskuere og er nesten alltid en sellout.

Som er noen kjente spillere som ble Mvp i en SEK Championship-fotball spillet?

Quarterbacks Tim Tebow, Peyton Manning, D. J., Shockley og Cam Newton var alle Mvp i SEC-Vm og gikk på å velkjent profesjonell idrett karrierer. SEC Mesterskapet er også kjent for utseendet av kjente trenere alt fra Urbane Meyers og Georgia er Vince Dooley til Steve Spurrier og Nick Saban.

Hva var den mest minneverdige SEK Championship-fotball spillet?,

Det første spillet mellom Alabama og Florida er allment betraktet som den mest minneverdige både for en avgjørende hindring i fjerde kvartal og for det faktum at det var den første konferansen mesterskapet, men mange mener også 2012-Georgia–Alabama matchup for å være en av de mest spennende college fotball spill. Den Dawgs var foran 21-18 i fjerde kvartal, men resultat flyttet frem og tilbake til Alabama tok ledelsen på en 45-yard touchdown passerer. Georgias siste-liten forsøk på å komme tilbake falt 5 meter kort som klokken gikk ut.Tilbake til Toppen