Et panikkanfall er en intens periode med frykt og angst som kan ha miljømessige utløser, men kan også oppstå uten noen kjent advarsel. Disse angrepene vare i ca 15-20 minutter i gjennomsnitt, men kan føles mye lenger enn at hvis du har en. Noen kan oppleve flere av disse symptomene når du har et panikkanfall:

• Nummenhet.
  • En følelse av at det som skjer rundt deg er ikke ekte.

Hvis du opplever hyppige panikkanfall, kan du bli ansett for diagnostisering av panikklidelse., Heldigvis, panikk angrep er svært treatable. Forstå og anerkjenne et panikkanfall kan bidra til å redusere hyppigheten og alvorlighetsgraden av dem.

begrepet angst angrep er ofte brukt, og er i stor grad vurdert som utskiftbare med begrepet panikk angrep. Det er imidlertid ingen klinisk diagnose eller et uttrykk for «angst angrep» i Diagnostic and Statistical Manual for Mental Disorders (DSM) som klinikere bruke til å diagnostisere psykiske forhold. Du kan oppleve høy grad av angst og bekymring som strekker seg for en lang periode av tid, men er ikke så intens som et panikkanfall., I noen scenarier, en angst angrep kan være en forløper til et panikkanfall. Også, angst angrep er ikke nødvendigvis en del av en angstlidelse. Avhengig av situasjonen, angst er en helt naturlig reaksjon på frykt eller fare. Panikk angrep kan imidlertid være et tegn på en psykisk lidelse. Enkelt sagt, er den viktigste forskjellen mellom panikkanfall og angst angrep er alvorlighetsgraden.

Et hjerteinfarkt er en helt annen hendelse helt., Hvis noen opplever et panikkanfall for første gang, er det ikke uvanlig for dem å vises i akuttmedisinske avdelinger i frykt for et hjerteinfarkt. Med symptomer som økt puls, svetting, og risting, kan det synes å være et medisinsk eller fysiologiske «problemet». I løpet av et hjerteinfarkt, blodstrøm til hjertet, er blokkert. Det kliniske begrepet er myocardial infarction (MI). Den forstyrret blodstrøm i siste instans kan skade eller ødelegge en del av hjertemuskelen. Et panikkanfall, mens skremmende, er ikke livstruende. Et hjerteinfarkt, eller MI, kan være livstruende.,div id=»c3a195912e»>

Trykk, tetthet, smerte, eller en klemme eller verkende følelse i ditt bryst eller armer som kan spre seg til halsen, kjeven eller back (tilbake)

• Kvalme, fordøyelsesbesvær, halsbrann eller magesmerter
  • kortpustethet
  • Kald svette
  • Tretthet
  • Svimmelhet eller plutselig svimmelhet
  • Det er lett å se hvorfor et panikkanfall kan betraktes som et hjerteinfarkt hvis en panikk angrep er nye og uventede til noen som det er mange likheter., Det er imidlertid svært forskjellige fysiologiske prosesser på spill. Myocardial infarction kan bli diagnostisert eller bestemt gjennom medisinske tester og kan være nødvendig for å utelukke når du skal avgjøre om det er et panikkanfall. Hvis dette er en ny symptom for deg, eller du har en historie med hjerte problemer, med besøk i en akuttavdeling å finne ut panikk angrep, eller MI kan være hensiktsmessig.

Behandling av Depresjon Knyttet Angst Med TMS Terapi

Hvis du opplever panikk angrep, eller har angst på grunn av depresjon, bør du vurdere behandling via Transkraniell Magnetisk Stimulering (TMS)., TMS er en ikke-invasiv brain stimulation terapi som mål prefrontal cortex med magnetiske pulser. Disse impulsene stimulerer nervecellene i prefrontal cortex, som dette området er ofte ansvarlig for å kontrollere humør. Forskning og kliniske studier viser at disse impulsene påvirke signalstoffene i hjernen og redusere symptomer på depresjon og angst for en lengre periode av tid. Dette er en FDA ryddet, ikke-invasiv smerte-fri løsning som er dekket av de største forsikringsselskapene.,

Denne bloggen er ment å være pedagogisk i naturen og ikke erstatte rådene til en profesjonell lege. Se fullstendig ansvarsfraskrivelse.