Brad Keselowski oli pois, Jimmie Johnson lopullisessa kaksi kierrosta voittaa sunnuntain Coca-Cola 600 Charlotte Motor Speedway.

Keselowski saavutti ensimmäisen voittonsa vuonna 2020. Kisa meni viisi kierrosta jatkoajalle ohi suunnitellun 400 kierroksen. Johnsonin kakkossija jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi. Hänet hylättiin, kun hänen autonsa epäonnistui kilpailun jälkeisessä tarkastuksessa.,

Klikkaa tästä kilpailutulokset

jos tätä ei Olisi tapahtunut, se olisi ollut Johnsonin ensimmäinen runner-up viimeistely 102-kilpailu winless putki, joka juontaa juurensa hänen viimeisin win, 4. kesäkuuta 2017 Doverissa.

Chase Elliott näytti olevan matkalla voittoon, kun tallikaveri William Byron lähetti NASCARin pisimmän kisan jatkoajalle. Elliott pinkoi neljä rengasta ennen viimeistä starttia, mutta ei saanut Keselowskia tai Johnsonia kiinni.

Elliott sijoittui toiseksi Johnsonin DQ: n jälkeen Ryan Blaneyn, Kyle Buschin ja Kevin Harvickin jälkeen.,

Lisää: Brad Keselowski voitti Coca-Cola 600; Jimmie Johnson diskattiin.

LISÄÄ: NASCAR disqualifies Jimmie Johnson autoon, kun se ei läpäise tarkastusta.

LISÄÄ: Chase Elliott kärsii toinen turhauttavaa loppuun

ENEMMÄN: Mitä kuljettajat sanoi, kun Coca-Cola 600

Kuudes läpi 10 oli Martin Truex Jr., Kurt Busch, Tyler Reddick, Christopher Bell ja Chris Gionest.

Kevin Harvick on edelleen huipulla kohta sijoitukset menossa keskiviikkona on paluu Charlotte 500 kilometrin kilpailussa on.