Jos olet saada valmis menemään koripallo peli, saatat olla huolissaan siitä, miten kauan se kestää. Pelin pituuteen voi vaikuttaa useita eri tekijöitä, joita käsittelemme tässä artikkelissa. Kauanko koripallo-ottelu kestää?

NBA-ottelun keskimääräinen pituus vuonna 2018 oli 2 tuntia ja 11 minuuttia. Muut tasot koripallo on lyhyempi pelin pituus, riippuen tasosta., Here is what you can expect:

Nuorten ~1 tunti

tässä artikkelissa, keskustelemme pituudet näitä pelejä tarkemmin yhdessä syitä, mitä tekee nämä pelit kestää niin kauan kuin he tekevät., Keskustellaan siitä taso tasolta: kuinka kauan koripallopelit kestävät?

Sisällysluettelo

Kuinka kauan on NBA koripallo peli?

vuonna 2018 keskimääräinen NBA-ottelu kesti 2 tuntia ja 11 minuuttia. On selvää, pituus yksittäisen pelin voi vaikuttaa monet asiat, kuten vauhti pelata, määrä virheitä kutsutaan,-pelin arvosteluja, aikakatkaisut, ja mahdollisesti ylitöitä. Yleensä odottaa NBA peli hoidat kestää 2-2, 5 tuntia, harvinaisia poikkeuksia, jotka kestävät lähempänä 3 tuntia.

NBA-pelit koostuvat neljästä neljänneksestä, jotka ovat kukin 12 minuutin mittaisia., On 2 minuutin tauko erottaa 1.ja 2. vuosineljänneksen ja 3. ja 4. vuosineljänneksen. Myös 15 minuutin tauko eli puoliaika on 2.-3. neljänneksen välissä. Jokaiselle joukkueelle annetaan koko pelin ajan 7 aikalisää, joista jokainen kestää 1 minuutin ja 15 sekuntia (kaikkia aikalisiä ei tarvitse käyttää).

NBA: ssa pelirytmi on suurelta osin laukauksen kellon ansiosta erittäin hyvä. NBA-peleissä on 24 sekunnin shottikello, eli joukkueiden on ammuttava pallo 24 sekunnissa tai vähemmän jokaisella hallilla., Laukaus kellon varmistaa, että joukkueet pitää pelin virtaava ja yksi joukkue ei yritä pitää palloa pitkiä aikoja, mikä tekee pelistä enemmän hauska katsella.

Jos aiot mennä otteluun henkilökohtaisesti, sinun on annettava enemmän aikaa kuin vain pelin pituus. Pysäköinti on saatavilla kaikilla stadioneilla, mutta sinun täytyy suunnitella jalkaliikennettä, kun pääset sinne, ja anna aikaa kulkea turvatarkastuksen läpi ennen kuin löydät paikkasi.

myös käyttöoikeussopimuksia, pelipaitoja tai matkamuistoja, jotka myös vievät aikaa., Odotetusta yleisöstä riippuen myös liikenne peliin ja sieltä pois voi olla raskasta.

kuinka pitkä on WNBA-koripallopeli?

WNBA peli kestää noin 2 tuntia. Peli koostuu neljästä neljänneksestä, jotka ovat 10 minuuttia kukin. Myös 2.ja 3. neljänneksen välillä on 15 minuutin puoliaikatauko.

WNBA-otteluissa on NBA: n tapaan 24 sekunnin shottikello. Jokaiselle joukkueelle annetaan 7 aikalisää käytettäväksi koko pelin ajan.

yleensä, älä odota väkijoukkoja olla niin raskas klo WNBA-pelejä verrattuna NBA pelejä., Tämä tarkoittaa, sinun ei tarvitse antaa niin paljon aikaa pysäköinti, läpi turvallisuus, ja löytää paikka.

kuinka pitkä on FIBA-koripallopeli?

FIBA-koripallopelit kestävät noin 2 tuntia. Ne koostuvat 4 neljäsosaa, jotka ovat kukin 10 minuutin pituisia. Vertailun vuoksi NBA: n neljännesvälierät ovat 12 minuutin mittaisia, joten nämä lyhyemmät neljännesvälierät saavat FIBA-pelit olemaan kokonaispituudeltaan hieman lyhyempiä kuin NBA-pelit.

FIBA-otteluiden puoliaika on 15 minuuttia 2.-3. vuosineljänneksen välissä., Jokainen joukkue antaa 5 säännöllistä aikalisää koko pelin, joka on yksi vähemmän kuin NBA sallii. FIBA Shotin pelikello on 24 sekuntia.

kuinka pitkä on miesten yliopistokoripalloottelu?

Miesten college koripallo pelit kestävät keskimäärin hieman yli 2 tuntia pitkä, mutta koko pelin pituus voi vaihdella dramaattisesti perustuu pelin virtaus, aikakatkaisut, ja virheitä.

Miesten yliopistokoripallossa on kaksi puolikasta, jotka ovat kukin 20 minuuttia. Pelissä on myös puoliaika näiden kahden 15 minuutin mittaisen jakson välillä.,

on tärkeää huomata, että vaikka college peli on 8 peli-minuuttia vähemmän kuin NBA peli, reaaliaikainen pelin pituus on vain pari minuuttia keskimäärin vähemmän kuin NBA peli. Tämä johtuu aikalisien määrästä ja siitä, kuinka usein joukkueet ampuvat vapaaheittoja yliopistopelin aikana ja lopussa.

NBA: ssa joukkuevelat nollautuvat jokaisen neljänneksen lopussa. Yliopistopelissä (miesten) ei ole neljännesvälieriä, joten joukkuevelat kestävät koko puolikkaan., Se tarkoittaa, että jos joukkue saa huonolla pulassa aikaisin puoli, että se kestää koko puoli sen sijaan vain neljännes (koska heillä ei ole neljäsosaa). Tämä tarkoittaa, että voi olla paljon enemmän virhe laukausta, joka hidastaa pelitahtia ja lisää pelin pituutta, joskus merkittävästi.

jokaiselle miesten yliopistojoukkueelle annetaan 4 aikalisää ottelua kohden. Aikalisistä kolme on 30 sekuntia ja yksi aikalisä 60 sekuntia. Joukkueen täytyy käyttää yksi näistä aikakatkaisut alkupuoliskolla tai he menettävät sen, koska ne ovat vain sallittu siirto 3 aikakatkaisut osaksi jälkipuoliskolla.,

Päälle näistä joukkue aikakatkaisut ja puoliajalla, on olemassa myös 4 ajoitettu TV-aikakatkaisut per puoli. Näitä TV-aikalisiä kutsutaan, kun jokaisen puoliskon 16, 12, 8 ja 4 minuutin markan jälkeen on pelikatkos. Jos ei ole stoppage pelata aikana yksi näistä 4 minuutin venyy, aikalisä ohitetaan ja siellä on yksi vähemmän TV aikalisä aikana, että puoli.

Miesten yliopistokoripallopeleissä on 30 sekunnin shottikello (lähde). Se oli ennen 35 sekuntia, mutta sitä lyhennettiin, jotta saatiin enemmän pelivirettä ja enemmän omaisuutta peliin.,

Kuten edellä mainittiin, kun joukkueet saavat huonolla pulassa, se kestää koko lopun puoli sen sijaan, että vain loput neljäsosa, koska miesten college pelejä ei ole neljäsosaa. Tämä on ollut iso valitus miesten yliopistokoripallosta ja syy siihen, miksi pelit kestävät niin kauan.

Myös, se on melko yleinen loppuun pelit kestää kauan pelata, jos joukkue, joka on takana, on likaantuminen toinen joukkue yrittää tehdä myöhään-peli comebackin., Kun peli on televisiossa, nämä pitkään vedetty loppuun pelin skenaarioita voi tehdä pelejä carryover muihin peleihin ja saada fanit kaipaamaan osia joukkueensa pelejä.

Se on myös hyvin tavallista, että on useita-pelin arvosteluja myöhään peli, kun erotuomarit eivät saa mennä monitor tarkistaa tietyt puhelut varmista, että oikea puhelu oli tehty. Vaikka tämä suojaa eheys peli, se ei hidasta alas pituus peli ja voi aiheuttaa turhautumista faneille, jotka tuntevat energia-peli valutettu aikana nämä pelin arviot.

kuinka pitkä on naisten yliopistokoripalloottelu?,

Naisten yliopistokoripalloottelu kestää noin 2 tuntia. Peli koostuu neljästä neljänneksestä, jotka ovat 10 minuuttia pitkiä.

naisten tapana pelata puolikkaat, jotka olivat 20 minuuttia aivan kuten miehet, mutta muuttui neljänneksellä muodossa vuonna 2015. Tämä formaatti on linjassa kaikkien muiden suurten korisliigojen kanssa.

pelillä on myös puoliaika 2.-3. vuosineljänneksen välillä. Jokaiselle joukkueelle annetaan 4 aikalisää, joita he voivat käyttää koko pelin ajan. Miesten pelin tapaan yksi aikalisä on 60 sekuntia ja toinen 30 sekuntia pitkä., Toisin kuin miehillä, ei ole rajoituksia, milloin he voivat käyttää niitä.

jokaisen neljänneksen 5 minuutin kohdalla on yksi TV-aikalisä. Se voi kuitenkin muuttua, kun yksi joukkue kutsuu aikalisän ennen 5 minuutin merkkiä neljänneksessä, se lasketaan TV-aikalisäksi kyseiselle neljännekselle.

ammuntakello on miesten yliopistokoripallon tapaan 30 sekuntia. Koska peli on jaettu neljänneksiin, kun joukkueet pääsevät vapaaheittobonukseen, se kestää vain tuon neljänneksen lopun., Tämä on merkittävä syy, miksi naisten college koripallo pelejä ovat keskimäärin lyhyempiä kuin miesten college koripallo pelejä.

kuinka pitkä on lukion koripallopeli?

lukion koripallopelit kestävät noin 1 tunnista 45 minuuttiin 2 tuntiin. Lukion junioreiden koripallopelit kestävät noin 1 tunti ja 30 minuuttia. High school pelin pituus voi vaihdella dramaattisesti, koska pelityyli, kilpailun taso ja määrä virheitä kutsutaan pelin aikana.

lukion koripallopelit koostuvat 4 neljänneksestä, jotka ovat 8 minuuttia pitkiä., Joissakin osavaltioissa, varsity pelit ovat 4 neljäsosaa, jotka ovat 10 minuuttia pitkä. Niissä osavaltioissa pelit kestävät noin 20 minuuttia pidempään.

myös junioreiden varaustilaisuus on 4 neljäsosaa, mutta ne ovat useimmissa osavaltioissa vain 6 minuuttia pitkiä. JV-pelit pelataan tyypillisesti samana iltana samassa paikassa kuin varsity-pelit.

lukion koripallopeleissä ei ole shottikelloa. Jotkut valtiot toteuttavat armosääntöjä, jotka muuttavat pelikellon juoksukelloksi, jos yksi joukkue saa toisella puoliajalla tietyn määrän pisteitä eteenpäin., Säännöt ovat kunkin valtion asettamia, joten jokaiselle valtiolle on olemassa erilaiset kriteerit ja miten ne hoitavat kelloa.

joissakin osavaltioissa kaikki mitä tarvitsee olla edellä on 30 pistettä tai enemmän ja se muuttuu juoksukelloksi, kun taas joissakin osavaltioissa se on jopa 40 pistettä. Jotkut valtiot vielä pysäyttää kellon aikana aikakatkaisut kun peli on alle armoa sääntö, ja joissakin valtioissa ei koskaan anna kellon pysäyttää.

kuinka pitkä on junioreiden koripallopeli?

junioreiden koripallopeli kestää noin tunnin ja 30 minuuttia., Yläasteen koripallo pelejä on 4 tahoilta, jotka ovat yleensä 6 minuuttia pitkä, vaikka jotkut valtiot, jotka kestää 8 minuuttia.

näissä peleissä on myös puoliaika, joka kestää 10 minuuttia. Jos pelit ovat tasapisteissä sääntelyn loppuvaiheessa, he pelaavat myös 5 minuutin jatkoajan. Junioreiden koripallopeleissä ei ole shottikelloa.

on myös joitakin valtioita, joilla on armosääntö, joka on sama kuin lukion armosääntö kyseiselle valtiolle., Kuten edellä on lukio jakso, kun joukkue saa tietyn määrän pisteitä pelin kellon voi tulla käynnissä kellon ja vain pysähtyä välillä neljäsosaa tai aikakatkaisut riippuen valtion sääntöjä.

kuinka pitkä nuorten koripallopeli on?

nuorten koripallopeli kestää yleensä noin tunnin. Tämä voi tietenkin vaihdella dramaattisesti nuorisoliigan sääntöjen perusteella.

monet nuorten liigapelit koostuvat 2 puolikkaasta, jotka ovat pituudeltaan 20 minuuttia., Muista koripallon tasoista poiketen useimmat nuorisoliigat käyttävät juoksukelloa, eli se ei lopu koskaan paitsi puoliajalla ja aikalisillä.

kun liigat käyttävät juoksevaa kelloa, pelin pituudesta tulee erittäin helppo ennustaa. Kellojen juokseminen tekee strukturoiduille pelipituuksille, eli pelit alkavat ajallaan ja helpottavat vanhempien suunnitelmia huomattavasti. Jos nuorisoliiga ei käytä juoksukelloa, silloin pelin pituus voi vaihdella rajusti.

useimmilla liigoilla on puoliaika, joka kestää 10 minuuttia., Tämä tekee yhteensä 50 minuuttia peliaikaa plus puoliajalla (20+10+20). Jokainen joukkue saa 1 aikalisän per puoli ja on yleensä 30 sekuntia, vaikka se todennäköisesti kestää lähempänä minuuttia.

joten jos jokainen joukkue kutsuu molemmat aikalisänsä, joka nostaa ajan noin 54 minuuttiin. Lasten kanssa tulee menetettyä minuuttia myös täällä tai siellä, ja siellä peli puskee lähelle tunnin pituutta.

nuorten peleissä ei yleensä ole yliaikaa, joten pelit voivat päättyä tasapeliin., Haluat ehkä tarkistaa nuorisoliiton virallinen tai joukkueen valmentaja nähdä, jos joukkuetta pitää pisteet ja mitä he tekevät siteet. Jos he pitävät pisteet ja pelaavat jatkoajalla, pelit kestävät luonnollisesti kauemmin. Muut pelit eivät välttämättä ala ajoissa.

kuinka pitkä on koripallopeli televisiossa?

Jos aiot katsoa pelin TV: stä, siellä on todennäköisesti pre-ja post-peli näyttää, että lisää aikaa televisiointi., Jos olet kiinnostunut katsomassa niitä, tai jos olet hosting katsella puolue ja odottaa, että asiakkaat ovat kiinnostuneita, sinun täytyy suunnitella sen mukaisesti. Nämä ennen ja jälkeen-peliesitykset ovat yleisempiä playoff-otteluissa.

useimmat ottelua edeltävät esitykset alkavat 30 minuuttia ennen kärkeä. Nämä sarjat koostuvat yleensä analyytikot, jotka murtaa pelin ja auttaa sinua ymmärtämään keskeisiä tilastoja tai matchups varoa pelin aikana., Post-peli näyttää ovat yleensä lyhyempiä kuin noin 10-15 minuuttia, ja koostuu haastatteluja pelaajia ja pre-peli, miehistö hajottaa, mitä tapahtui ja miksi se tapahtui.

Jos olet menossa katsomaan playoff-peli, sinun kannattaa suunnitella enemmän aikaa kuin teet runkosarjan peli. Keskimääräinen pudotuspeliottelu kestää noin 15-20 minuuttia pidempään kuin runkosarjaottelu.

yleensä, playoff-pelejä koostuvat enemmän vapaaheittoja, enemmän jäähyjä, enemmän-pelin vaihdot, ja enemmän-peli arvostelut kriittinen soittaa., Tämä tarkoittaa, Voit odottaa keskimääräinen playoff pelejä kestää noin 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Vaiheet parantaa NBA peli virtaus

toisin Kuin muut urheilu, koripallo on hieno pituuden kanssa pelit he ovat, sillä se on edelleen yksi lyhin pelit suuria urheilu viihde. Sen sanottuaan he ovat ryhtyneet toimiin pitääkseen ajan alhaalla ja parantaakseen pelin virtausta, erityisesti Viimeiset 2 minuuttia.

Tässä on artikkelin NBA takaisin ennen kuin hän 2017-2018 kausi, jossa komissaari Adam Silver, korostaa joitakin muutoksia he ovat tehneet parantaa pelin virtaus., Ne ovat myös listattu täällä:

• Joukkueet myös 7 aikakatkaisut, että he voivat soittaa, alas 9 aiempina vuosina.
  • Kaikki nämä aikakatkaisut viimeiset 75 sekuntia, kun on enää 2 minuutin tai 20 sekunnin aikakatkaisut
  • Joukkueet voivat käyttää enintään 2 aikakatkaisut viime 2 minuuttia pelin, jos he ovat enemmän kuin, että he menettävät ne.
  • Jokainen neljännes on pakollinen kaksi aikakatkaisut, yksi jokaisesta joukkueesta, pitää joukkuetta säästää kaikki heidän aikakatkaisut 4. neljännes
  • Jos peli menee ylitöitä, jokainen joukkue on vain 2 aikakatkaisut sijasta 3.,
  • vapaaheittoa ammuttaessa heittäjän on pysyttävä kolmen pisteen rajan sisällä. Tarkoituksena on estää ampujia harhailemasta vapaaheittoyritysten välillä tai ennen niitä.
  • standardisoi puoliajan pituuden alkamaan heti 2.neljänneksen päätyttyä.

Nämä eivät ole suuria muutoksia peli ja ei ole paljon vaikutusta, kuinka kauan peli kestää. Mutta sen pitäisi auttaa pelin virtausta, varsinkin viimeisen kahden minuutin aikana, mikä auttaa fanien sitoutumista.

• Kiinnostunut NBA pelipaidat?, Käy NBA jersey koko opas klikkaamalla tästä:miten NBA Pelipaidat sopivat?