Sun. 29. marraskuuta, 2020

2-kertaa valtion mestarien Robert Avila Jr. ja Hayden Taylor korostaa luettelo, joka sisältää 10 titlists

Lissabonin Robert Avila Jr. on julistetaan voittajaksi yli Martinsdale St. Mary ’ s Cole Cassady niiden 132 kiloa 1A-Luokan mestaruuden ottelun IHSAA Valtion Paini Turnaus Wells Fargo Arena Des Moines lauantai, Helmikuu. 22, 2020. Avila Jr. voitti kukistamalla ajalla 3.22., (Andy Abeyta/Gazette) ▲
Solonin Hayden Taylor painii Eddyville-Blakesburg-Fremont on Trestin Myynti niiden 145-kiloinen Luokka 2A mestaruuden ottelun IHSAA Valtion Paini Turnaus Wells Fargo Arena Des Moines lauantai, Helmikuu. 22, 2020. Taylor voitti ratkaisumaalein 5-2., (Andy Abeyta/Gazette) ▲
Iowa City Korkea Ben Kueter on julistetaan voittajaksi yli Linn-Mar on Tate Naaktgeboren niiden 160-kiloinen Luokan 3A mestaruuden ottelun IHSAA Valtion Paini Turnaus Wells Fargo Arena Des Moines lauantai, Helmikuu. 22, 2020. Kueter voitti ratkaisumaalein 4-3.(Andy Abeyta/Gazette) ▲

Jaa tämä tarina,

K. J. Pilcher

Itä-Iowa on varusteltu paini lahjakkuus joka vuosi., Tämä kausi ei ole erilainen. Tässä on 20 painijaa katseltavana kaudelle 2020-21.

Adam Ahrendsen, Yhteisön Unionin, tt. Luokan 2A 160-kiloinen valtion mestari 45-1 ennätys, kaksi kertaa valtion finalisti, kolme kertaa valtion karsinnassa, 125 uran voittoa, sijoittui 15 kansallisesti 182 by flowrestling, University of Northern Iowa signee.

Jannell Avila, Lissabon, soph. — Ei 138 kiloa otsikko Iowa Paini Valmentajat ja Virkamiehet Ry valtion paini turnaus, menee 19-2 yleistä, sijoittui yhdeksänneksi iawrestle.com’s girls’ Fab-50.

Robert Avila Jr., Lisbon, jr., — Kaksi kertaa valtion mestari, voittaa 1A otsikot 126 ja 132, viimeistely 48-0 viime kaudella ja on 103-1 yleistä.

Ashton Barker, Iowa City West, sr. — sijoittui kolmanneksi 3A state-turnauksessa kahdella viime kaudella maalein 31-6. Iowa State commit.

Clark-Cole, Lissabon, sr. — Kaksi kertaa valtion mitalisti, 1A 195 punnan valtion runner-up 45-3 merkki, sijoitettu viides 182 kuin fuksi, 120 ura voittoja.

Hunter Garvin, Iowa City West, jr., — Kaksi kertaa valtion finalisti, voittanut 132-kiloinen 3A otsikko 33-3 ennätys, valtion kakkonen 120 kuten fuksi, Mississippi Valley Konferenssissa Valley Konferenssissa Painija Vuoden, sijoittui yhdeksänneksi kansallisesti 138 flowrestling.

Graham Gambrall, Iowa City West, jr. — Kolme kertaa valtion mitalisti, voittaa 3A 145-kiloinen valtion kruunu 36-5 ennätys, sijoittui kuudenneksi ja kahdeksas kaksi ensimmäistä vuodenaikaa, 122 ura voittoja, Oregon State signee.

Damon Huston, Midland, sr., – Kaksinkertainen valtion mitalisti, 1A 120-kiloinen osavaltion kakkossija 49-4 ennätys, sijoittui kolmanneksi toisen vuoden opiskelija, 138-14 uran merkki, Iowa State commit.

Ben Kueter, Iowa City High, soph. — 3A 160-kiloinen valtion mestari 24-0 ennätys, MVC mestari ja Super Tavata Erinomainen Painija, sijoittui valtakunnallisesti useita myyntipisteistä, kärkipään toisen vuoden opiskelija, jonka iawrestle.com.

Tate Naaktgeboren, Linn-Mar, soph. -3a 160-kiloinen osavaltion Kakkonen, viimeistely 36-3, MVC Super Meet runner-up, first-team all-MVC.

Aidan Noonan, Cascade, sr., – Kaksinkertainen osavaltion mestari, syömällä 1A otsikot 126 ja 113 kanssa 87 ottelun voittoputki, sijalla 10 valtakunnallisesti 132 by flowrestling, Wyoming commit.

Brandon O ’ Brien, Riippumattomuus, sr. — Kaksi kertaa valtion karsinnassa ja 3A 106 valtion runner-up Linn-Mar vuonna 2020, lähetetty 21-2 mark.

Brandon Paez, Lisbon, soph. – 1A 120-kiloinen osavaltion mestari, – joka teki 47-6-ennätyksen.

Millie Persikka, Iowa Valley, sr. — Kaksi kertaa 195-kiloinen mestari tällä IWCOA tyttöjen valtio turnaus, viimeistely 9-0 merkki, sijoittui Nro 1 iawrestle.com’s girls’ Fab-50 ja seitsemäs kansallisesti.,

Kobe Simon, West Liberty, sr. — Kaksi kertaa valtion mitalisti, 2A 220-kiloinen valtion runner-up 37-1 ennätys, kolme kertaa valtion karsinnassa, saattaa neljäs kuin toisen vuoden opiskelija, 105 ura voittaa.

Meridian Snitker, Waukon, jr. — Kaksi kertaa finalisti IWCOA tyttöjen valtio turnaus, lähetetty 25-2 ennätys ja on 31-3 yleistä.

Christian Stanek, Cedar Rapids Xavier, jr. — Kaksi kertaa valtion mitalisti, päättynyt kuudes 138 3A kanssa 39-8 ennätys ja sijoittui kahdeksanneksi kuten fuksi, ensimmäisen joukkueen all-MVC.

Hayden Taylor, Solon, jr., — Kaksi kertaa 2A valtion mestari, väittäen otsikot 126 ja 145 kiloa, lähettämistä 52-0 merkki ja 103-2 yleistä, sijoittui 14. 160 vuoteen flowrestling.

Wyatt Voelker, West Delaware, jr. — Kaksi kertaa valtion mitalisti, asettamalla kolmannen 195 kanssa 43-2 ennätys, sijoittui neljänneksi fuksi, sijoittui 14 220 by flowrestling.

Jesaja Weber, Riippumattomuus, jr. — Kaksi kertaa 2A valtion kakkonen 126 ja 113, kaksi kertaa Wamac konferenssin mestari, 97 ura voittoja.

Cole Whitehead, Center Point-Urbana, sr., — 2A 113-kiloinen osavaltion Kakkonen kanssa 41-2 ennätys, sijoittui kuudenneksi toisen vuoden opiskelija, kolminkertainen valtion karsinta, 112 uran voittaa, Wisconsin-La Crosse rekrytoida.